Echte vintage sieraden online bij Aurora Patina

by caroline on 22 maart 2014

Als liefhebber van vintage objecten zijn prachtige sieraden uit vervlogen tijden een lust voor het oog. Maar het valt nog niet altijd mee om die fonkelende authentieke beauties van vroeger te spotten.

vintage4fun-aurora-patina-Laat ik nu een fijn adresje voor je gevonden te hebben waar naast een prachtige collectie sieraden ook een aparte afdeling met échte klassieke must haves zoals kettingen, oorbellen, broches en manchetknopen online worden aangeboden. Aurora Patina is de webwinkel met unieke vintage vondsten uit onder meer de tijd van jugendstil, art deco en art nouveau. Ook vind je er sieraden uit het midden van de vorige eeuw, geselecteerd op kwaliteit en uitstraling zodat je er alleen het mooiste van het mooiste aantreft.

Mijn oog viel gelijk op dit prachtige exemplaar, een vintage hanger met grote steen in de kleur van citrienedelsteen, beeldschoon facet geslepen met een aantrekkelijke schittering. De geometrische en opengewerkte zilveren zetting is versierd met markasieten. Dit vintage art deco sieraad stamt uit begin jaren ’30 uit de vorige eeuw. Een echte collectors item voor de ware vintage fans!

Profiteer ook gelijk van deze actie: tot en met 21 april worden alle bestellingen vanaf €10 helemaal gratis naar je toegestuurd! Je betaalt dus geen verzendkosten bij je bestellingen.

Previous post:

Next post: